Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

'Belemmerd worden door je onzekerheden'

Foto unsplash.com

'We vinden het allemaal belangrijk om goed in ons vel te zitten en hier doen we dan ook elke dag weer moeite voor. Zo proberen we gezond te eten, voldoende te bewegen en geregeld bij keuzes die we maken, onze gezondheid in het achterhoofd te houden. We proberen bijvoorbeeld redelijk op tijd naar bed te gaan, om genoeg slaap te krijgen en op die manier zijn we misschien toch een beetje onbewust bezig met onze gezondheid. We doen daarnaast ook allerlei andere dingen om een beetje goed in ons vel te zitten en hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan een van de vele schoonheidsbehandelingen die er zijn.

Goed in je vel zitten

Goed in je vel zitten is erg belangrijk en op die manier zorg je er ook voor dat je genoeg energie hebt en ook vrolijk blijft. Als je je namelijk niet goed over jezelf voelt, kan je je al snel heel somber en futloos voelen, wat natuurlijk niet fijn is als je op een dag nog allerlei verschillende verplichtingen hebt. Je zit onder andere goed in je vel als je ook gezond bent en hier doen heel veel mensen elke dag weer hun uiterste best voor. Zo gaan zij lekker naar de sportschool om eens goed te bewegen en proberen ze voldoende groente en fruit te eten om genoeg vitamine binnen te krijgen.

Een schoonheidsbehandeling

Er zijn ook heel veel mensen die ervoor kiezen om even een schoonheidsbehandeling te nemen en om op die manier weer met een nieuwe zelfverzekerdheid de salon uit te lopen. Het is altijd wel goed om zelfverzekerd te zijn en je maakt je dan ook niet meer de hele tijd druk om wat anderen van je vinden. Dit is bijvoorbeeld de reden dat mensen regelmatig even naar de kapper gaan of een gezichtsbehandeling nemen bij een schoonheidsspecialist. Ook een lippigmentatie is een schoonheidsbehandeling en als jij bijvoorbeeld echt onzeker bent over je lippen, kan dit een oplossing zijn.

Een tattoo

Een tattoo is dus eigenlijk ook een schoonheidsbehandeling en je hebt dan ook veel verschillende soorten tattoos. Je hebt bijvoorbeeld een fine line tattoo, waarbij er echt een design met dunne lijnen op je lichaam wordt getatoeëerd. Je hebt daarnaast ook permanente make-up, wat ook een vorm van tatoeëren is en hiermee lijken bijvoorbeeld de wenkbrauwen of lippen uiteindelijk voller. Als dit een punt is waar je onzeker over bent en je voelt dat dit je in het dagelijks leven belemmert, kan het een goede optie zijn om hierover na te denken.' (pu)  Foto unsplash.com

Foto unsplash.com

Deel dit artikel